fredag 23 juli 2010

Nu är vi incheckade och klara så nu är det bara att sitta och vänta på att tiden ska gå så det blir tisdag snabbt. =) Ska bli så skönt att komma bort lite och njuta av allt som Italien har att bjuda på. Vill samtidigt inte att tiden ska gå eftersom att när vi kommer hem från Italien så är det tillbaka till jobbet....hade behövt mer än 2 veckors semester känner jag nu. Men om allt går som det ska så kanske vi åker till Thailand i vinter en vecka oxå. Men d får vi se om det blir av med ledigheter och pengar som ska funka.

Trist att vädret ska va så surt nu när man är ledig..visst har det varit varmt men kunde det inte varit mer badväder?!! Tycker jag iaf. Har inte gjort så mycket nu under dessa dagar utan bara tagit det lugnt och slappat varit o badat 2 ggr iaf varit på en fest, suttit med vänner och druckit vin och slappat i soffan. Har inte blivit några bilder tyvärr då jag lixom glömmer att ta kort. Ska bättra mig för det är så kul sen att minnas tillbaka med bilderna. Som här till exempel.



Lite försmak av vad som kommer att finnas på bloggen sen. ;-)

3 kommentarer:

  1. Hoppas att semestern i Italien var en riktig höjdare! Hoppas vi ses på landet och kräftskivan den 14 aug. Ring och bekräfta!
    kramiz mamzen

    SvaraRadera
  2. Jaså Thailand i vinter, det låter riktigt trevligt ju. Hoppas att du haft det trevligt i Italien....och välkommen hem :-)

    SvaraRadera
  3. Jo då vi har haft det så bra så! =) Ja vi får se om det blir Thailand eller inte....beror lite på men det vore ju nice! =)

    SvaraRadera